Rafael Nichita și echipa din PNL sunt valul care schimbă Năvodariul

Rafael Nichita și echipa din PNL sunt valul care schimbă Năvodariul. Asta afirmă deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Sunt uniți, dedicați și hotărâți, nu doar în sfera politică, ci și în angajamentul lor față de comunitate. Aș spune una din cele mai inimoase organizații PNL din județul Constanța. Experiența acumulată de Florin Mitroi în cele cinci mandate de primar și sprijinul oferit de echipa de edili PNL Constanța vor fi un sprijin pentru Rafael în eforturile sale de a demonstra că implicarea politică poate aduce schimbările în bine pentru oameni.”, a mai spus liberalul, pe pagina sa de Facebook.

„Primarii PNL din județul nostru au o experiență excelentă și au demonstrat că sunt în stare să acceseze fonduri europene și să implementeze proiecte de investiții de anvergură. De aceea, am toată încrederea că vor colabora excelent #FlorinMitroi, la Consiliul Județean și Rafael Nichita, din poziția de primar al municipiului Năvodari.”, a subliniat Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sondajul USR pentru Primăria Constanța. Cine e pe primul loc

mie mai 8 , 2024
USR Constanța a organizat astăzi o conferință de presă. Stelian Ion, președintele partidului, a prezentat un sondaj pe care USR l-a realizat în ultimele săptămâni. „Am comandat un sondaj, pentru că vrem să știm care e poza de moment. Vrem să știm cum privesc constănțenii lucrurile în Constanța. Acest sondaj pe […]

V-ar putea interesa și: