RAJA a anunțat o cădere de tensiune la Stația de Tratare și Pompare Palas!

Astăzi – 15 decembrie 2021, în jurul orei 10.15, în zona Palas din municipiul Constanța a avut loc o cădere de tensiune, care a afectat și Stația de Tratare și Pompare Palas.

Imediat, au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie care au confirmat existența unei avarii colective în zonă estimând remedierea acesteia  în jurul orei 12.00.

Având în vedere, zona mare deservită, dar și capacitatea mare de transport apă a conductelor principale ce pleacă din Stație, pentru intrarea sistemului în presiune este nevoie de o perioadă de timp de cel puțin 2 ore.

În această situație, abonații din cartierele CET, Viile Noi, zona Brătianu, Km 5, Km 4-5, Casa de Cultură, Inel 1, Inel 2, Palas, Compozitori, Medeea, Anda, ICIL, Poarta 6 și Coiciu vor avea apă potabilă la robinete în jurul orei 14.00.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Regulamentul de acces în zona peninsulară a Constanței a fost suspendat de instanță!

Wed Dec 15 , 2021
Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a fost suspendat de Tribunalul Constanța. „Recursul nu este suspensiv de executare.”, a anunțat avocatul Emil Tatu, unul dintre cei care i-a reprezentat pe oamenii nemulțumiți din zonă. Hotărârea este executorie, deci, punctează acesta, bariere ar trebui ridicate. Oamenii au protestat în mai multe […]