RAJA a anunțat reluarea furnizării apei în parametri normali în Cumpăna

Lucrările de remediere a avariei survenite la nivelul Stației de Pompare Bifurcație Cumpăna au fost finalizate.

Echipele RAJA au lucrat la foc continuu pentru a înlocui conducta de refulare afectată și pentru refacerea izometriei grupului de pompare nr. 2.

Prin urmare, în cursul nopții trecute, 23 spre 24 martie 2023, imediat ce a devenit funcțional și cel de-al doilea grup de pompare, s-au executat manevrele de vane pentru umplerea rețelei și reluarea furnizării apei la parametrii optimi, în întreaga localitate.

„Ne cerem încă o dată scuze utilizatorilor pentru neplăcerile create în această perioadă și le mulțumim pentru înțelegere.”, au transmis reprezentanții RAJA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum va fi vremea de Florii și de Paște

vin mart. 24 , 2023
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoare săptămâni, inclusiv de Florii și de Paște. Astfel, temperaturile vor fi uşor mai scăzute faţă de cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice şi apropiate de cele obişnuite în rest. Totodată, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare, în anumite zone. […]

V-ar putea interesa și: