RAJA a finalizat lucrările de reparație la conducta din nordul județului Constanața

rajaEchipele de interventie au finalizat lucrarile de montare a vanei si de inlocuire a unui tronson din magistrala de 1.000 mm ce pleaca de la statia de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta si care alimenteaza zona de nord a judetului, insa avand in vedere lungimea conductei, de peste 20 Km, dar si diametrul acesteia, perioada de timp necesara pentru umplerea ei si intrarea ei in presiune este de aproximativ 8 ore. In aceste conditii, abonatii de pe strazile Macului, Linistii, Apusului, Eternitatii, Recoltei si Prelungirea Recoltei, din orasul Navodari vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 9,30.
”Ne cerem scuze fata de abonatii afectati, dar lucrarile de reabilitare/reparatii de la conducta de 1.000 mm, au fost mult ingreunate de faptul ca in urma decopertarii zonei, s-a constatat necesitatea inlocuirii unui tronson de 8 metri, si nu 4 metri, cat fusese estimat initial”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Kaufland. Locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități, ocupate în continuare de oameni sănătoși

Dum mart. 5 , 2017
Locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități din magazinul Kaufland, zona ICIL,  ocupate în continuare de oameni sănătoși. În ciuda numeroaselor articole de presă, conducerea magazinului nu a luat nicio măsură împotriva celor care parchează ilegal. Ieri, trei șoferi au ocupat locurile fără să fie deranjați de nimeni. Unul dintre […]

V-ar putea interesa și: