RAJA a lucrat non-stop în municipiul Constanța și a reluat furnizarea apei către o parte din abonați

Echipele de intervenție aparținând RAJA SA, dar și cele ale constructorului au lucrat non-stop în cursul nopții trecute în municipiul Constanța.

La ora actuală, intervențiile au fost finalizate la trei din punctele de lucru și s-a reluat furnizarea apei către o parte din abonații afectați. La șantierul de pe strada Ștefan cel Mare, a fost necesară și schimbarea unei vane pe magistrala 800 PORT, pentru a limita zonele lipsite de apă în cazul apariției unor viitoare avarii. În această situație, este necesară prelungirea de sistare a furnizării apei în zona Centrală. Imediat ce se vor finaliza conectările cu noul sistem, se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune.

Amintim că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate dura până la 3 ore.

Astfel, abonații din perimetrul delimitat de str. Călărași – str. I. Gh. Duca – str. Avram Iancu – bd. Ferdinand – bd. Tomis – str. Călărași și punctele termice aferente vor avea apă la robinete în jurul orei 14.00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții de circulație pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 până pe 16 iulie

mie iul. 12 , 2023
Primăria Constanța a anunțat restricții de circulație pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu până pe 16 iulie Astfel, până la data menționată, în intersecția cu bulevardul Tomis se va circula pe timpul zilei pe câte o bandă pe fiecare sens de mers, iar noaptea se va bloca total câte un sens de […]

V-ar putea interesa și: