RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență în județul Constanța

raja sediu

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul societatii, s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, ce are in componenta 44 de echipe de intervenţie (14 pentru municipiul Constanta si 30 in restul judetului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Avand in vedere atentionarile meteo, comandamentul va functiona incepand de astazi si pana miercuri, 29 iunie 2016, ora 22,00. La nivelul municipiului Constanta, lucratorii societatii se afla deja in zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lapusneanu, Ferdinand si 1 Decembrie 1918.
In cazul in care vor aparea situatii de urgenta, societatea este pregatita sa mareasca numarul echipelor de interventii.
Astazi, in urma ploilor torentiale de pe raza orasului Medgidia, echipele au intervenit pe strada Poporului – in zona Fantana si pe strada Vasile Lupu – in zona podului de cale ferata.
”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nicușor Constantinescu - colecționarul de condamnări

lun iun. 27 , 2016
Nicuşor Constantinescu, ex preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, s-a mai ales, astăzi, cu o condamnare la închisoare. Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, că acesta trebuie să facă şase ani de închisoare, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu emiterea sau prelungirea unor autorizaţii de […]

V-ar putea interesa și: