RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

raja ploi

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului (cu rafale ce vor depăși 60…70 km/h) și ninsori viscolite, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, începând de mâine, miercuri – 05 februarie 2020, ora 08.00, până  joi – 06 februarie 2020, ora 16.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.  

„Echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.”, au precizat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța, un oraș mai sigur

Tue Feb 4 , 2020
Constanța a fost, anul trecut, un oraș mai sigur. Asta spun reprezentanții IPJ Constanța, care au prezentat, marți, bilanțul lui 2019. Anul precedent a fost caracterizat printr-o situație operativă complexă. Cu toate acestea, s-a înregistrat un trend descendent al infracționalității. Iată cum stau lucrurile pentru fiecare serviciu în parte. Serviciul […]
politist mascat