RAJA amână lucrarea programată în perioada 28-30 martie 2023 în municipiul Constanța

De săptămâna trecută, mai multe echipe ale RAJA au demarat intervențiile pregătitoare necesare pentru executarea lucrărilor de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța, în vederea înlocuirii unor vane de legătură și realizării unui by-pass.

Acestea sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL33 – “Reabilitare conducte aducțiune și magistrale, stații de pompare apă uzată și refulări aferente în municipiul Constanța” în valoare de aproape 76 milioane lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic, identificate de către echipele RAJA pe parcursul operațiunilor pregătitoare, în vederea realizării conectărilor noilor investiții la sistemul centralizat de alimentare cu apă, lucrarea programată ce urma a fi efectuată în perioada 28 martie 2023, ora 22.00 – 30 martie 2023, ora 15.00, se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.”, a anunțat RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pacient neasigurat, spitalizat și îngrijit timp 47 de zile. Familia este nemulțumită

mar mart. 21 , 2023
În spaţiul public au apărut, în ultimele zile, reacții ale familiei unui pacient internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Membrii acesteia au acuzat spitalul că bolnavul nu ar fi beneficiat de îngrijiri medicale adecvate, iar medicii au fost blamaţi pentru starea critică în […]
spital-judetean-constanta-urgenta

V-ar putea interesa și: