RAJA anunță că se oprește apa în localitatea Cumpăna

raja

RAJA S.A. va executa joi, 22 aprilie 2021, lucrări de deviere a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 280 mm, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, motiv pentru care, în intervalul orar 09.00 – 17.00, se va sista furnizarea apei către toți consumatorii din această localitate.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi utilizatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi întreruptă alimentarea cu apă.”, spun reprezentanții RAJA.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Premii de excelență, în valoare de 250 de euro, pentru profesori de la Universitatea Ovidius

Tue Apr 20 , 2021
Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează  miercuri, 21 aprilie, de la ora 13.00, în Sala Senatului, din Campus, cea de-a VI-a ediție a Galei Excelenței în Cercetare, eveniment în cadrul căruia vor fi recompensate rezultatele cadrelor didactice implicate în cercetarea științifică și creație artistică, informează prof. dr. univ. Mihai Gîrțu, […]
Universitatea Ovidius vrea să construiască un spital de 84,2 milioane euro