RAJA anunță lipsă de apă în Corbu și presiune redusă în Năvodari și Lumina

raja agigea

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi, 13 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de distribuție apă, cu diametrul de 800 mm, ce asigură alimentarea cu apă a societății Uzina Termoelectrica Midia S.A.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Corbu, precum și cei de pe DJ 226, zona delimitată de Stația de Alimentare Rompetrol și localitatea Corbu.

Totodată, în intervalul orar mai sus menționat, se va furniza apă cu presiune redusă către utilizatorii din localitățile Lumina și Năvodari.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au precizat reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța la pas. Pescăruși și gunoaie

mar mai 11 , 2021
Un pescăruș caută de mâncare printre gunoaiele aruncate la întâmplare pe o stradă din centrul municipiului Constanța. Cu siguranță, în puțin orașe din România poți întâlni o imagine ca cea de mai sus. Un morman de gunoi aruncat de oameni cărora pur și simplu nu le pasă. Lângă el, un […]
constanta pescarusi gunoaie

V-ar putea interesa și: