RAJA anunță lipsă de apă în Corbu și presiune redusă în Năvodari și Lumina

raja agigea

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi, 13 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de distribuție apă, cu diametrul de 800 mm, ce asigură alimentarea cu apă a societății Uzina Termoelectrica Midia S.A.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Corbu, precum și cei de pe DJ 226, zona delimitată de Stația de Alimentare Rompetrol și localitatea Corbu.

Totodată, în intervalul orar mai sus menționat, se va furniza apă cu presiune redusă către utilizatorii din localitățile Lumina și Năvodari.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au precizat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța la pas. Pescăruși și gunoaie

Tue May 11 , 2021
Un pescăruș caută de mâncare printre gunoaiele aruncate la întâmplare pe o stradă din centrul municipiului Constanța. Cu siguranță, în puțin orașe din România poți întâlni o imagine ca cea de mai sus. Un morman de gunoi aruncat de oameni cărora pur și simplu nu le pasă. Lângă el, un […]
constanta pescarusi gunoaie