RAJA anunță o lucrare programată în municipiul Constanța, în noaptea dintre 24 și 25 iunie

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de vineri – 24 iunie 2022, ora 22.30, până sâmbătă – 25 iunie 2022, ora 05.00, în vederea executării lucrărilor de sectorizare prin montarea unor vane de legătură la nivelul sistemului de alimentare cu apă potabilă, de pe bd. Tomis (sens giratoriu Palazu Mare) din municipiul Constanța. 

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palazu Mare, respectiv cei din perimetru delimitat de străzile: Dumbrăveni – Sentinelei – Rovine – Prel. Recoltei – Iuliu Maniu – Barbu Catargiu – Dumbrăveni, precum și cei de pe DN2A din zonă.  

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au spus cei de la RAJA.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Cum arată un parc din Galați

Thu Jun 23 , 2022
Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional (dacă sunteți constănțeni). Sunt surprinse în Galați, un oraș pe care noi îl considerăm mic și sărac. Este vorba despre parcul Viva, care arată mai bine decât puținele parcurile din Constanța. Aspersoare în parcuri, iarbă verde, flori care arată a flori, curat, […]