RAJA anunță trafic îngreunat în zona Spitalului de Boli Infecțioase din municipiul Constanța

raja avarie
Foto: arhivă CT100.ro

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat din zona Spitalului de Boli Infecțioase din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe bd. 1 Decembrie 1918, pe sensul de mers dinspre bd. Ferdinand către bd. I. C. Brătianu, astăzi – 11 octombrie  2021, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.”, au declarat reprezentanții RAJA SA.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Încă o zi de coadă la vaccinare în Constanța. Unde vă puteți imuniza în județ

Mon Oct 11 , 2021
Constănțenii s-au așezat și azi la coadă ca să se vaccineze împotriva covid. Rândul este mai mare decât zilele trecut, când a fost weekend și multă lumea a fost liberă. Luni dimineață, în fața Pavilionului Expoziționat se aflau zeci de personae care așteptau să fie imunizate. La fel se întâmpla […]

V-ar putea interesa și: