RAJA are noutăți referitoare la lipsa de apă în zona de est a orașului Năvodari

Echipele de intervenție au finalizat lucrările de remediere a  avariei  de pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, aferentă rezervorului 2×1000 de la nivelul Stației de Pompare Leonciuc din orașul Năvodari, însă pe timpul nopții rezervorul s-a golit.

Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, pentru refacerea stocurilor necesare de apă sunt necesare în jur de 9 ore până la intrarea în presiune a sistemului și reluarea alimentării cu apă a tuturor abonaților.

Prin urmare, astăzi – 16 septembrie 2022, până în jurul orei 18.00, rămân în continuare fără apă străzile: Macului, Eternității, Apusului, Locomotivei, Liniștei, Recoltei, Prelungirea Recoltei, Sibioara, precum și cei de pe străzile adiacente din Năvodari.

„Ne cerem încă o dată scuze utilizatorilor afectați!”, transmit reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PSD: Ludovic Orban este responsabil pentru „necazul abătut asupra constănțenilor”, Vergil Chițac și echipa sa. Cum îl lăuda fostul premier în 2020

Fri Sep 16 , 2022
Organizația Municipală a PSD Constanța a atras atenția că Ludovic Orban este cel responsabil pentru necazul abătut asupra constănțenilor, adică primarul Vergil Chițac și echipa sa. Declarația vine după ce Orban s-a arătat nemulțumit de prestația primarului. „În 2020, în calitate de președinte de partid, l-a impus drept candidat PNL […]