RAJA: ca urmare a lipsei de energie electrică orașul Constanța rămâne fără apă potabilă

robinet apa raja

RAJA a anunțat că, la ora actuală, a căzut tensiunea la toate sursele care alimentează tot orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord).

În aceste condiții toți consumatorii din municipiul Constanța vor rămâne fără apă la robinete în aproximativ 2 ore.

„Asigurăm abonații că vom relua alimentarea cu apă la parametrii optimi imediat ce echipele furnizorului de energie vor reuși să repună în funcțiune liniile de tensiune.”, a anunțat compania.

Vom reveni cu amănunte imediat ce vor apărea informații noi din teren!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “RAJA: ca urmare a lipsei de energie electrică orașul Constanța rămâne fără apă potabilă

  1. Platim degeaba pret urias la energie electrica! Nu au echipe de interventie. Iar in constanta, de cand e wc primar, fac ce vor. Nu au echipe de interventie in weekebduri si de sarbatori. De 3 ani constanta a devenit nomanland. Caporalul chitac face videochat de la conacul din eforie. In oras fiecare face ce vrea atata timp cat nu uita sa-i dea spaga!

  2. Interesant sa aflam cine anume (functia si numele) dela RAJA a declarat ca URMARE A LIPSEI DE ENERGIE ELECTRICA ,la toate punctele de alimentare cu apa ,se intrerupe alimentarea cu apa ! Incredibil

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Filtre ale poliției în județul Constanța. Ce sfaturi au oamenii legii

Dum nov. 26 , 2023
Aproximativ 200 de polițiști din cadrul structurilor rutiere și de ordine publică acționează, la această oră, în filtrele rutiere și pe arterele de circulație din județul Constanța, având în vedere codul roșu de viscol și ninsori. În acest moment sunt închise toate drumurile naționale,  județene și autostrăzile, cu excepția D.N. […]

V-ar putea interesa și: