RAJA, pregătită pentru Codul Galben de ploi și vânt

Sursă foto: observator.ro
Sursă foto: observator.ro

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de precipitații abundente –ploi, dar și intensificări ale vântului, ce pot depăși 60 – 70 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de duminică, 11 octombrie 2015, ora 10,00 și până luni, 12 octombrie 2015, ora 18,00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, ce ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

”Asigurăm toţi abonaţii societăţii că se vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

 

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele societăţii, după cum urmează: pentru județul Constanța la numărul de telefon: 0241.66.44.44; pentru județele Ialomița și Călărași la telefon 0243.36.17.70; pentru Ilfov, Prahova și Dâmbovița la numărul de telefon 0752.020.695, iar pentru Brașov – 0756.015.121.”, au precizant reprezentanții societății.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PNL ar putea susține un independent la Primăria Constanța

Fri Oct 9 , 2015
PNL analizează un scenariu în care nu va desemna niciun candidat propriu la alegerile pentru Primăria Municipiului Constanța, ci va susține un independent. În ultimele luni, mai mulți liberali s-au arătat (mai mult decât) dornici să se înscrie în luptă. Unii chiar au furat startul și au demarat o campanie […]