RAJA. Situația alimentării cu apă la ora 10.00

UPDATE 11.03. S-a reluat alimentarea cu apa si la Tataru. La ora 10,50 a revenit tensiunea la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu si s-a reluat furnizarea apei catre Oituz si zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

In urma cu putin timp, in urma remedierii avariei Enel, s-a reluat furnizarea apei in localitatea Magura.
Abonatii din Darabani au ramas fara apa in dimineata aceasta, ei fiind alimentati pana acum, prin cadere libera din rezervorul statiei de pompare.
La ora 09,50, a cazut tensiunea si la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu si au ramas fara apa abonatii din localitatea Oituz si zona de intrare din Mihail Kogalniceanu. Zona centrala a localitatii Mihail Kogalniceanu este alimentata acum prin cadere libera din rezervorul statiei de pompare din localitate.
La ora actuala, din cauza lipsei de tensiune, sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii din Negru Voda, Tataru, Darabani, Oituz si zona de intrare dinspre Ovidiu in localitatea Mihail Kogalniceanu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fără apă în Cernavodă

Tue Jan 10 , 2017
Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de distributie a orasului Cernavoda, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Seimeni, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa apa potabila astazi, 10 ianuarie 2017, in intervalul 10,00 – 15,00. Sunt afectati consumatorii din cartierul Trust si zona Centrala a orasului […]
raja