RAJA. Situația alimentării cu apă la ora 21.00

La ora 20,40, reprezentantii Enel au alimentat cu energie sursa si statia de pompare Movila Verde. Imediat, s-a reluat furnizarea apei potabile catre abonatii din localitate. 

La ora actuala, din cauza avariilor la sistemele de alimentare cu energie, nu se furnizeaza apa potabila in localitatile: Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea, Tataru, Istria, Nuntasi, General Scarisoreanu, Magura, Viroaga, Cascioarele, Olteni, Dumbraveni, Albesti, Amzacea, Comana, Eforie Sud si Tuzla.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se întâmplă acum. Caz medical. Bebeluș preluat de echipele de intervenție ale CJC

sâm ian. 7 , 2017
Un caz medical este în desfășurare acum, în localitatea General Scărișoreanu. Echipajele Consiliului Județean Constanța intervin pentru a ajunge la un copil care trebuie transportat la spital. S-a intervenit cu șenilata din Topraisar, spun reprezentanții CJC. Pacientul este o fetiță de un an și opt luni, care are temperatură 39 […]

V-ar putea interesa și: