RAJA. Situația de la ora 18.00 în județul Constanța

RAJA a anunțat ca echipele de intervenție ale furnizorului de energie au reușit să pună sub tensiune linia care asigură curentul la sursa Biruința 1. Imediat, s-au făcut manevrele și s-a pornit pomparea. La ora actuală se furnizează apă la presiuni normale către abonații din Eforie Sud și Tuzla.

În continuare sunt probleme în asigurarea apei potabile în sistem centralizat în localitățile Biruința și Topraisar.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Circulația mai multor trenuri în județul Constanța, suspendată din cauza vremii

sâm nov. 25 , 2023
CFR Călători anunţă că este suspendată circulaţia mai multor trenuri, duminică, pe fondul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA la nivelul Sucursalei feroviare Constanța. CFR Călători anunţă într-un comunicat că în contextul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA […]

V-ar putea interesa și: