RAJA va sista furnizarea apei în zona Tomis 1 din municipiul Constanța, pe 3 august

RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile marți – 03 august 2021, în intervalul orar 08.00 – 17.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Ion Lahovari – tronsonul delimitat de străzile I. D. Chirescu și Ioan Roman din municipiul Constanța.

   Vor fi afectați de lipsa apei următorii consumatori:

  • Liceul Internațional de Informatică, precum și cei arondați punctului termic 114;
  • Blocul TS6;
  • Str. Flămânda, porțiunea delimitată de strada Ion Lahovari și zona de blocuri;
  • Str. Petru Vulcan, zona cuprinsă de str. Poporului si bd. Tomis.

   Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

    Biroul de Comunicare       
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Începe Sunset Sea-mphony 2021 - de la Dan Spătaru la Dirty Dancing

lun aug. 2 , 2021
„Sunset Sea-mphony”, un eveniment devenit deja tradiție, bazat pe un concept unic în România, se întoarce în Constanța, pentru al cincilea an consecutiv. Va fi o ediție „In Memoriam Răzvan Metea”, cel care a înființat și a condus timp de 10 ani orchestra Bigg Dimm a’Band trecând în neființă în […]

V-ar putea interesa și: