RAJDP a împrăștiat peste peste 250 de tone de material antiderapant

rajdp drumuri constanta

La această oră echipajele RAJDP Constanța intervin pe toate drumurile județene constănțene, a anunțat instituția.

„Pe toate drumurile din județul Constanța se circulă în condiții de iarnă. Nu este niciun drum închis circulației rutiere.”, spune directorul general Gabriel-Răzvan Zagon.

Pe DJ 222 în zona Gârliciu și pe DJ 224 Băltăgești ninge si viscolește zăpada.

În zona de vest a județului carosabilul este acoperit cu zăpadă afânată. Angajații Regiei acționează cu material antiderapant, sare și nisip.

Pe parcursul nopții va continua acțiunea de împrăștiere a materialelor antiderapante. Șenilatele Regiei sunt pregătite pentru a interveni în cazul în care situația o va impune.

De la declanșarea codului galben în județul Constanta RAJDP a împrăștiat peste 250 de tone de material antiderapant.

În cazul în care aveți nevoie de sprijinul RAJDP telefonul Dispeceratului unde se asigură permanență vă stă la dispoziție la numerele 0241 693 527 sau 0735 008 802.

Recomandare: Prognoza meteo: în Dobrogea va continua să ningă


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un copil de 10 ani a decedat în Timişoara după ce a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină

sâm ian. 28 , 2023
Un copil de 10 ani a decedat, sâmbătă seara, în Timişoara, după ce a traversat strada prin loc nepermis şi a fost surprins de un autoturism, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş. Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe strada […]

V-ar putea interesa și: