RAJDP patrulează deja în județ în așteptarea zăpezii

rajdp-constanta-3
Fotografie de arhivă

Urmare a avertizările meteorologilor privind intensificările de vânt și ninsoare, RAJDP Constanța este gata să intervină. Echipele se află în patrulare deja, gata de intervenție.

„Utilajele sunt gata de acțiune, au fost verificate, avem pregătite 4.500 de tone de material antiderapant și 5.300 de tone de combustibil.”, a declarat directorul general al instituției, Răzvan Zagon.

În total sunt pregătite 101 utilaje, deservite de 241 de angajați.

Dacă întâmpinați probleme pe drumurile județene constănțene, sunați la Dispeceratul RAJDP Constanța, telefon 0241 693 527 sau 0735 008 802.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii constănțeni au dat 100 de amenzi pentru depășirea vitezei în numai 4 ore

sâm feb. 4 , 2023
Astăzi, 4 februarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale în ceea privește limitele vitezei de deplasare. La data de 4 februarie a.c, în intervalul orar 09.00 – 13.00, polițiști din cadrul Serviciului […]

V-ar putea interesa și: