RAJPD Constanța acționează de 24 de ore fără pauză pentru a deszăpezi șoselele din județ

În cursul acestei nopți, angajații RAJDP Constanța au acționat pe majoritatea drumurilor județene. Activitatea a fost îngreunată de căderile de zăpadă și de viscol.

Nu au fost semnalate probleme deosebite, cele 31 de utilaje au împrăștiat 250 de tone de material antiderapant.

„Echipajele celor cinci secții și trei puncte de sprijin RAJDP Constanța sunt în continuare la datorie pentru a menține deschise traficului rutier drumurile județene constănțene”, spune directorul general, Gabriel-Răzvan Zagon.

Imaginile din acest articol sunt surprinse pe DJ 224, 226, 225, în zona localităților Băltăgești, Pantelimon, Mireasa.

Dacă întâmpinați probleme și aveți nevoie de sprijinul RAJDP, vă stă la dispoziție telefonul Dispeceratului RAJDP unde se asigură permanență la numerele 0241 693 527 sau 0735 008 802.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii care vor modela viitorul, încurajați de parlamentarul Marian Crușoveanu

Dum ian. 29 , 2023
Eva, Theodor, Alexandra, Filip, Teo, Sebastian și nu numai sunt o echipă excelentă de tineri ambițioși de la Clubul Elevilor Liberali (#CELConstanța), este de părere Marian Crușoveanu, deputat liberal. „La ce energie și ce vibe pozitiv au, vreau să cred că ei vor face parte din noua generație de tineri […]

V-ar putea interesa și: