Ranfluarea navei Queen Hind. S-au pompat 1.500 de tone de apă

nava queen hind

Ranfluarea navei Queen Hind continuă. Pompe de mare putere scot apa din interior.

„S-au pompat circa 1500 de tone până acum, însă epava ia apă prin alte deschideri neidentificate până în prezent făcând ușurarea în greutate nesemnificativă. Acum scafandrii vor verifica din nou corpul epavei și vor obtura eventualele deschideri ale punților 4 și 5 în zona pupa. S-a adus încă o pompă de 1300 mc pe oră, iar scafandrii vor rămâne în interiorul epavei pe timpul pompării ca să observe ce se întâmplă cu apa.”, a declarat Alin Vintilă, reprezentantul Grup Servicii Petroliere, compania care se ocupă de ranfluare.

Acesta a precizat că este în efect și atenționare cod galben de vânt, iar direcția Sud din care bate vântul este exact în bordul răsturnat al epavei unde sunt amplasate pompele.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Ranfluarea navei Queen Hind. S-au pompat 1.500 de tone de apă

  1. Valeleu ,iaca cum face valuri periculoase macaraua voastra ,aia care tot se vantura langa epava !Iar chestia cu ”plimbatul” apei si astuparea puntilor este de coma ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stelian Ion, USR: „PNL nu și-a dorit nici o clipă să fim alături de ei la guvernare”

lun feb. 10 , 2020
PNL nu și-a dorit nicio clipă ca USR să-i fie alături la guvernare, a declarat, la RFI, deputatul constănțean Stelian Ion. El a mai spus că alegerile anticipate nu ar putea fi organizate în același timp cu localele, din cauza unei decizii mai vechi a Curții Constituționale. „Am spus foarte […]
Stelian Ion, deputat USR Constanța

V-ar putea interesa și: