Ranfluarea navei Queen Hind. S-au pompat 1.500 de tone de apă

nava queen hind

Ranfluarea navei Queen Hind continuă. Pompe de mare putere scot apa din interior.

„S-au pompat circa 1500 de tone până acum, însă epava ia apă prin alte deschideri neidentificate până în prezent făcând ușurarea în greutate nesemnificativă. Acum scafandrii vor verifica din nou corpul epavei și vor obtura eventualele deschideri ale punților 4 și 5 în zona pupa. S-a adus încă o pompă de 1300 mc pe oră, iar scafandrii vor rămâne în interiorul epavei pe timpul pompării ca să observe ce se întâmplă cu apa.”, a declarat Alin Vintilă, reprezentantul Grup Servicii Petroliere, compania care se ocupă de ranfluare.

Acesta a precizat că este în efect și atenționare cod galben de vânt, iar direcția Sud din care bate vântul este exact în bordul răsturnat al epavei unde sunt amplasate pompele.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Ranfluarea navei Queen Hind. S-au pompat 1.500 de tone de apă

  1. Valeleu ,iaca cum face valuri periculoase macaraua voastra ,aia care tot se vantura langa epava !Iar chestia cu ”plimbatul” apei si astuparea puntilor este de coma ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Stelian Ion, USR: „PNL nu și-a dorit nici o clipă să fim alături de ei la guvernare”

Mon Feb 10 , 2020
PNL nu și-a dorit nicio clipă ca USR să-i fie alături la guvernare, a declarat, la RFI, deputatul constănțean Stelian Ion. El a mai spus că alegerile anticipate nu ar putea fi organizate în același timp cu localele, din cauza unei decizii mai vechi a Curții Constituționale. „Am spus foarte […]
Stelian Ion, deputat USR Constanța