RAR-ul se mută și în locul lui se face parc

Registrul Auto Român funcționează acum în zona Compozitorilor. Foto: Constanța 100%, 31 august 2021

Sediul din Constanța al Registrului Auto Român din Constanța se va muta din actualul loc (zona Compozitorilor – Inel II), iar în locul său va apărea un parc.

Este o promisiune pe care a făcut-o încă din ianuarie city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, când spunea că trebuie să avem „nițică rădbare”. Lucrurile s-au poticnit pe parcurs, dar săptămâna aceasta s-a făcut un pas important. Consilierii municipali au aprobat retragerea din gestiunea CT BUS a unui teren aflat pe strada Industrială nr. 10, în suprafață de 7.000 mp. Aici va fi mutat RAR-ul.

„În următoarea ședință de consiliu local vom propune constituirea pentru RAR a unui drept de superficie pe acest teren. După echiparea terenului astfel atribuit cu cele necesare, RAR se mută din Compozitori, terenul astfel eliberat urmând a fi amenajat ca parc.”, a scris Felicia Ovanesian pe pagina sa personală de Facebook.

RAR-ul a fost mutat în cartierul Compozitorilor de către fosta administrație a Constanței, condusă de Decebal Făgădău, fără a se realiza un studiu de impact de mediu și fără consultarea locuitorilor care au apartamente la numai câțiva metri de actualul sediu. Înainte de fi RAR, acolo era o bază a fostului RATC.

Vă recomandăm și:

Iată ce minune de parc are un oraș cu un buget de 100 de ori mai mic decât al Constanței

Vaslui dă lecții Constanței în materie de parcuri

Palatul Culturii versus Cazinou. La porțile Orientului, Constanța nu a avut și nu va avea niciodată maiestuozitatea Iașiului. Jurnal de călătorie

Municipiul Constanța are prea puțin spațiul verde, și acela neîngrijit. Garda de Mediu a amendat primăria

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se oprește apa în localitatea Topraisar

Fri Sep 10 , 2021
RAJA SA va sista furnizarea apei potabile în localitatea Topraisar, marți, 14 septembrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00, în vederea realizării operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei, de la nivelul Stației de Repompare Biruința din județul Constanța. „Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din […]