Rareș Bogdan nu se va implica în campania primarului liberal din Mangalia

rares bogdan

Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL, i-a dat o lovitură politică dureroasă lui Cristi Radu, primarul din Mangalia și candidatul partidului la încă un mandat.

Liderul PNL a declarat clar astăzi, 1 septembrie, că nu se va implica în campania primarului din Mangalia.

„Din păcate, și o spun cu mare, mare, regret, de data aceasta nu voi putea să vizitez Mangalia, un loc unde mi-am făcut multe vacanțe. Pentru o lună de zile, nu voi merge la Mangalia. Nu o să pot să îl susțin. Sunt un om de caracter, care nu își anulează și nu își uită niciodată prieteniile. Mohammad a fost, este și va rămâne prietenul meu. Cred foarte mult în el”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan nu a ascuns niciodată prietenia față de Mohammad Murad.

Atitudinea prim vicepreședintelui PNL este ca o piatră de moară de gâtul actualului primar PNL, care se vede nevoit să explice de ce nici măcar șefii săi de partid nu îl susțin pentru un nou mandat.

Later edit: Într-o primă versiune a articolului, titlul era diferit și lăsa impresia că Rareș Bogdan nu îl va susține pe Cristi Radu. Deși afirmația este corectă, nuanța este că nu se va implica în campanie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cetățeni străini confirmați cu coronavirus în Șantierul Naval Constanța

mar sept. 1 , 2020
În data de 10 august, nava SEAMASTER IV, cu pavilion Malta, a andocat în Șantierul Naval Constanța, pentru lucrări de reparație. Două zile mai târziu, echipajul navei a fost testat COVID în întregime – 26 de membri, din Filipine. Rezultatele testelor au fost, fără excepție, negative. Pe 21 august, 7 […]

V-ar putea interesa și: