Rareș Bogdan: Restaurantele, cafenelele și școlile vor rămâne deschise

rares bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, anunţă că restaurantele, cafenelele, sălile de sport şi de spectacole vor rămâne deschise chiar şi în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19. Accesul în localuri se va face pe baza documentelor care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală.

„Mă bucur foarte mult că au înţeles cu toţii că este foarte important ca economia să rămână funcţională, că nu mai putem închide nici cafenele, nici restaurante, nici săli de sport, nici săli de spectacole, nici săli de evenimente, nici şcolile pentru că o naţiune trebuie să aibă tineri inteligenţi, deschişi şi Sorin Cîmpeanu a înţeles primul acest lucru, susţinut întrutotul de premierul Cîţu (…) (Hotărârea CNSU – n.r.) nu va închide, vă pot spune în exclusivitate, că restaurantele vor rămâne deschise”, a afirmat Rareş Bogdan, joi seară, la Antena 3.

El a explicat că „accesul în restaurante, după modelul francez (…), se va face pe bază de certificat de vaccinare, QR code pe certificat verde digital, adică test PCR realizat în ultimele 48 de ore sau dovadă de trecere prin boală, adică ai trei opţiuni pentru a rămâne în continuare”.

„E foarte important ca şcolile să rămână deschise şi lucrul ăsta se va întâmpla, la 6 la mie nu se mai închid şcolile, restaurantele şi celelalte rămân deschise, deci economia funcţionează”, a punctat el.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.