Rata de vaccinare în fiecare școală din România

Ministerul Educaţiei a publicat, azi, lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ. Din aceste date reiese că sunt peste 1.100 de astfel cu unităţi unde nu s-a vaccinat nimeni.

Potrivit Ministerului Educaţiei, datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie.

În Bucureşti, 28 de unităţi de învăţământ au rata de vaccinare de sută la sută. În Cluj-Napoca, sunt opt astfel de unităţi, în Iaşi – 11, în Timişoara – 4.

Totodată, sunt peste 1.100 de unităţi de învăţământ în care rate de vaccinare este zero.

Lista publicată de Ministerul Educaţiei poate fi consultată aici

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri seară, că peste 12.800 de unităţi de învăţământ preuniversitar, reprezentând 71,86%, vor avea activitate faţă în faţă în săptămâna 15-19 noiembrie. Alte aproape 5.000 de unităţi (27,8%) vor face cursuri online, având rata de vaccinare mai mică de 60%.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au transmis, vineri, că de săptămâna viitoare se va putea face raportarea separat, pe structurile arondate.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trei vești bune despre pandemia de coronavirus din Constanța

Sat Nov 13 , 2021
În raportul de sâmbătă al Prefecturii Constanța despre coronavirus se remarcă trei vești bune. Prima este că numărul de decese a scăzut. Au fost numai 6. Oricât de tragic ar fi că șase persoane au murit, numărul este mult mai mic față de săptămânile anterioare. Din păcate, toate erau nevaccinate. […]