Rata de vindecare în Constanța: 65%

Săptămâna se încheie cu o veste foarte bună: în Constanța avem 145 de persoane vindecate de infecția cu noul coronavirus! Asta înseamnă că avem o rată de vindecare de 65%, a anunțat prefectul George Niculescu.

Acesta spune că rezultatele sunt obținute cu ajutorul personalului medical constănțean, un exemplu de implicare și profesionalism pentru noi toți.

prefectul Constanței, George Niculescu
Prefectul Constanței, George Niculescu

„De altfel, trebuie să apreciem eforturile medicilor, asistentelor, infirmierilor, tuturor celor implicați în procesul de vindecare. Și ce altă metodă mai bună avem de a ne arăta aprecierea, decât să fim responsabili și să nu le îngreunăm misiunea? Fac apel către toți locuitorii acestui județ să respecte în continuare prevederile Ordonanțelor Militare! Repet, și pentru cei care mă înțeleg greșit: cei care merg fie la muncă, fie în ajutorul celor aflați în nevoie, fie au de rezolvat situații justificate, se pot deplasa, dacă prezintă motivația organelor de ordine! DREPTUL LA MUNCĂ SAU LA LIBERĂ CIRCULAȚIE (JUSTIFICATĂ) NU VĂ ESTE ÎNGRĂDIT! Celor care pot să amâne deplasările, care pot sta acasă, îi rog să o facă! Înțeleg că toată lumea a obosit să se gândească doar la coronavirus, să se simtă amenințați de acest dușman nevăzut! Dar, cu puțină răbdare, vom trece și de asta! Responsabilitatea voastră, a tuturor, se va traduce în vieți salvate!Multă sănătate și aveți grijă de voi!”, a transmis prefectul.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Marian Crușoveanu către Claudiu Palaz: „Era Vrabie bun atunci când îi pupai mâna să vină în PMP?”

Fri Apr 24 , 2020
Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL, a reușit, printr-o postarea pe Facebook, să puncteze trei lucruri: să-l pună într-o lumină reală pe președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, să-l ironizeze și să pună punctul pe i. „Unii oameni politici, care de ani de zile bântuie scena politică locală, au tendința să […]