RATC salută cumpărarea a 104 autobuze diesel. Primele vor sosi spre finalul anului

autobuze isuzu

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța își va mări parcul auto cu peste 100 de autobuze Isuzu Cityport noi, diesel.

Conducerea RATC salută această achiziție.

„Salutăm semnarea de către primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a contractului de furnizare pentru 104 autobuze urbane produse de Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Licitația internațională a fost organizată de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare în cadrul proiectului Smart Transport Public Constanța.
Începând din ultimul trimestru al acestui an, vom beneficia de noile autobuze cu tehnologie japoneză, cel mai important pas pentru consolidarea operatorului public de transport în comun.”, au precizat reprezentanții RATC.

Autobuzele sunt fabricate în Turcia.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Festivalul Mamaia Copiilor 2018 a premiat câștigătorii cu premii în valoare totală de 40.000 lei, cea mai mare sumă acordată în istoria festivalului

Mon Jul 16 , 2018
Sâmbătă, în cadrul Galei de decernare a premiilor Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018, copiii participanți au fost premiați. Culoare, sunet și emoții – acesta poate fi un rezumat a ceea ce a însemnat Festivalul Mamaia Copiilor, ediția de majorat. Adrian Iorgulescu, președintele Juriului: „Ceea ce mi-a […]
festivalul mamaia copiilor