RATC Constanța scoate pe traseu autobuzele etajate, în minivacanța de 1 mai

autobuz supraetajatRATC Constanţa anunţă publicul călător că în perioada 28 aprilie — 1 mai 2017 pune în circulaţie traseele turistice spre Mamaia „40 Mamaia” şi „100 Mamaia” pe traseele cunoscute, cu autobuze etajate în program 10:00 — 18:00 cu plecări din Gară cu o frecvenţă de 22 de minute pe ambele linii şi 45 de minute pe fiecare linie.

Linia „40 Mamaia” – Gară, Mamaia, Delfinariu, staţiunea Mamaia pană la Tabăra Turist. Linia „ 100 Mamaia” – Gară, Lăpusneanu , City Park, staţiunea Mamaia pană la Tabăra Turist. Accesul în autobuzele etajate se face pe bază de bilet R.A. T. C. de 1,5 lei/călătorie.

O călătorie e considerată de la Gară la Tabăra Turist Mamaia, sau de la Tabăra Turist la Gară. Biletele se pot procura şi de la conducătorii auto ai acestor autobuze.

Gratuităţile şi abonamentele nu sunt valabile, deoarece este traseu turistic.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aproape 60% dintre candidații au promovat examenul național de definitivare în învățământ

Tue Apr 25 , 2017
Joi, 20 aprilie 2017 s-a desfășurat proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2017. La nivelul județului Constanța au participat 165 de candidați înscriși la 29 de discipline. Proba scrisă a conținut itemi din domeniul disciplinei de specialitate și al metodicii predării/didacticii acesteia. În comparație cu anul trecut, nivelul […]
bacalaureat profesori