RATC vinde autobuze vechi

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța scoate la vânzare următoarele bunuri mobile:

  • Autobuze MAZ 103-041 cu prețuri cuprinse între 10.477 lei și 13.452 lei
  • Autobuze cu prețuri cuprinse între 4.104 lei și 61.738 lei
  • Stații radio și BusVox cu prețuri cuprinse între 18 lei și 436 lei.

          Autobuzele MAZ 103-041, au fost achiziționate în anul 2002 și au fost înlocuite cu noul parc de autobuze ISUZU.  Autobuzele MAZ au deservit diferite trasee din municipiul Constanța, timp de 17 ani.

          Mai multe detalii pe site-ul www.ratc.ro sau la sediul regiei, din str. Industrială nr. 8, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi locuri de parcare în KM 4-5 din Constanța

mie oct. 9 , 2019
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să amenajeze noi parcări rezidențiale. Angajații administratorului drumului public desfășoară lucrări de infrastructură la parcarea care va fi realizată pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1. Stratul de asfalt este decopertat, vechile borduri sunt înlocuite iar terenul este pregătit […]

V-ar putea interesa și: