Rate cu dobândă ZERO și numai cu buletinul pentru un apartament în Maurer Residence Constanța

Maurer Residence Constanța a inițiat un program unic pe piața imobiliară din Constanța, numit „Rate la dezvoltator pe 7 ani”.

Compania vă oferă rate cu dobândă zero pentru achiziția unui apartament în complexul imobiliar pe care îl construiește.

„Pentru că știm cât de important este acest pas pentru tine, achiziția unei locuințe este acum mai ușoară în ansamblul Maurer Residence Constanța. Dacă vrei să te bucuri de un ansamblu rezidențial modern, liniștit și cu o comunitate puternică, optează pentru achiziția apartamentului visat prin programul Rate la dezvoltator pe 7 ani”, spun reprezentanții companiei.

Oferta are mai multe beneficii importante. Dobânda zero este cel mai important aspect. De asemenea scăpați de drumurile la bancă, dar și de multele hârtii pe care vi le cereau băncile. În cazul acesta, puteți obține creditul numai cu cartea de identitate! În plus, avansul este de numai 20%.

„Toate aceste beneficii te ajută să îți planifici mai bine timpul și resursele pentru ceea ce este cu adevarat important: familia ta. Te așteptăm cu drag să îți povestim toate detaliile despre acest program, la sediul nostru din Str. Milano nr. 21, Constanța sau la telefon 0728.111.777!”, transmit reprezentanții Maurer Residence Constanța.

Condiții de acordare:

  • Campania adresată tuturor clienților care doresc să achiziționeze un apartament în cadrul ansamblului Maurer Residence Constanța.
  • Pentru această variantă de plată este necesar un avans de minim 20% din valoarea de achiziție, la semnarea antecontractului de vânzare cumpărare iar diferența se va achita în rate lunare pe o perioadă de până la 7 ani.
  • Act necesar: carte de identitate valabilă.
  • Valabilitate campanie: în limita apartamentelor disponibile din blocurile B13-B14.
  • Oferta este supusă unor termene și condiții.

Vă recomandăm și:


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.