Război al declarațiilor. Ce spune Horia Țuțuianu despre atacurile lui Septimiu Bourceanu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
horia tutuianu
Marius Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța

Un adevărat război al declarațiilor se duce, în aceste zile, între Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, și Septimiu Bourceanu, PNL.

„În virtutea faptului că am asistat la un nou atac din partea unui fost colaborator al PSD, PNL-istul Septimiu Bourceanu, mă văd nevoit să transmit următoarea reacţie şi îmi exprim totodată speranţa că domnul în cauză va da dovadă, pe viitor, de mai multă moralitate, dacă de originalitate nu poate fi vorba în comentariile pe care le „emană”. Fostul coleg de la USL Septimiu Bourceanu este în campanie de reinventare, probabil cu speranța că va candida la Primăria Constanța sau oriunde va prinde un loc oferit de partidul din care domnia sa face parte. Nu mă deranjează aspirațiile dumnealui politice, un singur lucru nu înțeleg și îl întreb: când PSD l-a susținut în Consilii de Administrație a fost bine? Tocmai pentru că a fost în C.A.-uri cu sprijinul PSD, cunoaște și legislația, știe și istoria mea de la Neptun Olimp, cunoaște că nu vorbim de o societate de interes național și mai cred că a aflat și dumnealui că există o contestație depusă de mine în instanța. Dar, dacă dorește clarificări pe subiect, înainte să arunce comentarii vădit tendențioase în mediul virtual, ar putea să mă întrebe, vorba aia: am colaborat bine în perioada USL! Totuși, dacă vrea să scape de eticheta de fost colaborator al PSD, ar putea să înceapă să se laude cu activitatea sa de fost manager PNL la Sanatoriul Techirghiol! Ah, dar stați! Nu se poate lăuda cu mandatul de manager, pentru că i s-ar putea aduce aminte cum a lucrat la momentul respectiv: din poziția de manager a angajat o firmă de avocatură pentru sanatoriu, firmă la care activa – surpriză! – o rudă a domniei sale.”, spune Horia Țuțuianu.

Reacţia sa vine după ce Septimiu Bourceanu (PNL) a postat pe pagina sa de Facebook informații despre un drum din județ:

„Nu știu dacă președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a trecut vreodată pe acest drum. E foarte greu să îl numești drum pentru că asta ar însemna să poți să circuli pe el cu autovehicule nu cu tancuri sau mașini offroad. Și nu este orice șosea din Dobrogea ci una care face legătura cu Autostrada Soarelui. De aceea îl invit pe Marius Horia Țuțuianu, cu șoferul din dotare bineînțeles, să facă o excursie cu obstacole pe drumul dintre satul Siminoc și autostradă. Să își ia domnul Țuțuianu un vehicul mare, precum șenilata cu care este deja obișnuit, pentru că are de trecut șanțuri până ajunge la autostradă”.

Liberalul a revenit peste câteva zile cu următoarele precizări:

„Precizare pentru Horia Marius Țuțuianu și pentru scribii săi: dacă citiți postarea în limba română veți constata că am scris că am vizitat un drum(nu județean, nu național, nu comunal sau expres). Se pare că Horia Țuțuianu nu are doar oameni care îi fac cumpărăturile la supermarket ci și oameni care citesc și traduc pentru el. Și o fac prost. Faptul că am trecut pe acel drum și l.am invitat pe Horia Marius Țuțuianu să viziteze acel drum a fost pentru că nu este o uliță oarecare(cu toate că arată mai rău ca una) ci o legătură destul de importantă cu Autostrada Soarelui. Îi recomand lui Horia Marius Țuțuianu să mai invețe să facă lucruri și singur. În plus îl asigur că pot să îi dau o listă lungă cu ziare online și site-uri pe care să le roage să scrie despre mine.”

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.