Război total în Primăria Constanța: primarul Chițac vrea să îl dea afară pe viceprimarul Cocargeanu

Primarul Constanței, Vergil Chițac, vrea sa îl schimbe pe viceprimarul USR din funcție.

Chițac a inițiat un proiect de hotărâre în acest sens.

Ordinea de zi a ședinței de Consiliu local din 26 mai a fost suplimentată cu mai multe proiecte, printre care cel referitor la schimbarea din funcţie a viceprimarului din partea USR, Florin Cocargeanu.

Ședința se va desfășura online, ca de altfel toate ședințe de consiliu municipal Constanța.

Primarul i-a reproșat viceprimarului că nu a votat pentru un împrumut de peste 253 de milioane de lei.

Viceprimarul Cocargeanu a declarat că motivația primarului i se pare aberantă, în sensul că nu există o relație de subordonare între consilierul local Cocargeanu și primarul Vergil Chițac, deci nu i se poate imputa modul în care a votat în această postură.

„Dacă vor vota împreună această decizie, alianța dintre PSD și PNL devine oficială.”, a declarat Cocargeanu.

Liderul de grup al consilierilor PSD, Costin Răsăuțeanu, nu a putut fi contactat până la acest moment pentru a ne spune cum va vota partidul.

Recomandare: Prima reacție a viceprimarului Cocargeanu după ce a aflat că primarul Chițac vrea să îl demită


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima reacție a viceprimarului Cocargeanu după ce a aflat că primarul Chițac vrea să îl demită

joi mai 25 , 2023
Viceprimarul USR al municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, a aflat în timp ce era la volan că primarul Vergil Chițac, PNL, a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu pentru a-l demite. Iată prima sa reacție: „Prin decizia sa, primarul Vergil Chițac și PNL vor oficializa coaliția toxică cu PSD și […]

V-ar putea interesa și: