Razie a Poliției în gările din Constanța, Mangalia, Cernavodă și Medgidia. Amenzi de 1.450 de lei

Astăzi, 18 septembrie 2019, în intervalul orar 06.00 – 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier Constanța, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, în proximitatea stațiilor de cale ferată din Constanța.

Au fost vizate gările din Constanța, Mangalia, Cernavodă și Medgidia.

„Polițiștii au legitimat 82 de persoane și verificat 14 autoturisme. Totodată, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 2 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 2 la alte acte normative. Valoarea sancțiunilor aplicate de polițiști este 1.450 de lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În acțiune au fost angrenați și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

TAROM - trei zile de reduceri cu ocazia aniversării a 65 de ani

Wed Sep 18 , 2019
Astăzi, 18 septembrie, TAROM aniversează 65 de ani de când îşi poartă pasagerii către zări mai apropiate ori mai îndepărtate. „Am ales, şi de această dată, să ne bucurăm împreună cu voi prin lansarea unei oferte aniversare, ce vă va permite să călătoriţi pe cele mai importante rute interne şi […]
tarom constanta iasi