Razie a polițiștilor de le Rutieră, ajutați de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în Cogealac

La data de 18 spre 19 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și al Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o razie în vederea menținerii ordinii și liniștii publice și prevenirii accidentelor rutiere.

Cu această ocazie, au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate aproximativ 90 de vehicule și 9 locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14.000 de lei, dintre care 13 la O.U.G. 195/2002 și 5 la Legea 61/1991.

Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

La razie au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și un polițist local din cadrul Poliției Locale Năvodari.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delfinariul din Constanța - educație, circ sau distracție?

Dum mart. 19 , 2023
Delfinariul din Constanța, unicul din România, face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instituție subordonată Consiliului Județean Constanța. Așa cum îi spune numele, este o un muzeu, deci are rolul să educe. Fosta conducere aplica așa-numitul concept de „edutainment”, care înseamnă „educaţie prin spectacol”. Ideea era că cei […]

V-ar putea interesa și: