Razie a polițiștilor în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Henri Coandă, Anadalchioi și Palazu Mare

În noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și combaterii faptelor antisociale, în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Henri Coandă, Anadalchioi și Palazu Mare.

„În urma activităților, polițiștii au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.700 de lei, dintre care 33 de sancțiuni la Legea 61/1991, 2 sancțiuni la OUG 195/2002 și 2 sancțiuni la Legea 333/2003.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totodată, polițiștii au  retras un certificat de înmatriculare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un cadavru a fost descoperit într-o derea

Dum ian. 29 , 2023
Astăzi, 29 ianuarie, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, în dereaua care trece pe la marginea localității Săcele, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate […]

V-ar putea interesa și: