Razie cu poliție, jandarmi și câini în Henri Coandă

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Peste 180 de forțe de ordine s-au mobilizat azi dimineață pentru a verifica toți chiriașii RAEDPP Constanța care locuiesc în Campusul social Henri Coandă din municipiul Constanța, în cele 10 blocuri de locuințe sociale, respectiv 1.438 de spații locative. Astfel, au fost verificați și legitimați, în total, 1.197 de locatari, mai mulți dintre ei au fost amprentați și  fotografiați și, totodată, au fost verificate 20 de autoturisme.

Încă dinainte de zorii acestei zile, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, însoțiți de câini de serviciu, polițiști locali și reprezentanți ai RAEDPP Constanța și-au unit forțele pentru a desfășura acțiunea de amploare, care a vizat identificarea persoanelor căutate în baza unor mandate, cele care locuiesc fără forme legale, precum și în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a faptelor antisociale.

„În urma rezultatelor raportului pe care îl vor întocmi reprezentanții Poliției municipiului Constanța, Regia va aplica măsurile care se impun. Astfel, persoanelor despre care se constată că sunt certate cu legea li se vor rezilia contractele de închiriere. Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare la locuințele pe care RAEDPP Constanța le are în administrare.”, a precizat reprezentanții regiei.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

One comment

 • Dle PRESEDINTE AL ROMANIEI ati fost votat de fiecare data si dvs si PNL dar constat cu amaraciune si eu si altii ca desi trebuia sa taiati in carne vie si sa demiteti seful politiei capitalei Dl BERECHET (“fratele interlopilor) si pe Dl Vasilescu seful politiei Romane (deasemeni compromis cu interlopii) ati preferata sa dati un mesaj confuz.

  Intrebarea noastra a CETATENILOR de rand care ne VREM protejati si VREM condamnari si confiscari ale averilor ilegale, este:
  Dle PRESEDINTE NU AVETI PUTEREA SA IMPUNETI CURATAREA POLITIEI?
  Ati fost votat sa fiti PRESEDINTELE UNUI STAT DEMOCRATIC NU A UNUI STAT MAFIOT.
  E normal Dle PRESEDINTE sa protejati SEFII CORUPTI ai politiei capitalei si SEFII corupti ai Politiei Romane?
  Dupa cate vedem POLITIA oriunde e ea, amendeaza si condamna doar trepadusi si DE MARII INTERLOPI NU SE ATINGE.
  Pensii speciale netaiate desi ati promis.
  SEFII POLITIEI sus mentionatii (si cati or mai fi pe langa) CORUPTI SI TOTAL INADECVATI PTR
  FUNCTIILE DETINUTE.
  CONCLUZIE:
  Pe linia asta PNL VA PIERDE VOTURILE SI CELOR DIN NUCLEUL DUR nu numai a SIMPATIZANTILOR ca in dvs am crezut cu tarie si v-am votat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.