Razie cu poliție, jandarmi și câini în Henri Coandă

Peste 180 de forțe de ordine s-au mobilizat azi dimineață pentru a verifica toți chiriașii RAEDPP Constanța care locuiesc în Campusul social Henri Coandă din municipiul Constanța, în cele 10 blocuri de locuințe sociale, respectiv 1.438 de spații locative. Astfel, au fost verificați și legitimați, în total, 1.197 de locatari, mai mulți dintre ei au fost amprentați și  fotografiați și, totodată, au fost verificate 20 de autoturisme.

Încă dinainte de zorii acestei zile, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, însoțiți de câini de serviciu, polițiști locali și reprezentanți ai RAEDPP Constanța și-au unit forțele pentru a desfășura acțiunea de amploare, care a vizat identificarea persoanelor căutate în baza unor mandate, cele care locuiesc fără forme legale, precum și în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a faptelor antisociale.

„În urma rezultatelor raportului pe care îl vor întocmi reprezentanții Poliției municipiului Constanța, Regia va aplica măsurile care se impun. Astfel, persoanelor despre care se constată că sunt certate cu legea li se vor rezilia contractele de închiriere. Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare la locuințele pe care RAEDPP Constanța le are în administrare.”, a precizat reprezentanții regiei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Razie cu poliție, jandarmi și câini în Henri Coandă

 1. Dle PRESEDINTE AL ROMANIEI ati fost votat de fiecare data si dvs si PNL dar constat cu amaraciune si eu si altii ca desi trebuia sa taiati in carne vie si sa demiteti seful politiei capitalei Dl BERECHET („fratele interlopilor) si pe Dl Vasilescu seful politiei Romane (deasemeni compromis cu interlopii) ati preferata sa dati un mesaj confuz.

  Intrebarea noastra a CETATENILOR de rand care ne VREM protejati si VREM condamnari si confiscari ale averilor ilegale, este:
  Dle PRESEDINTE NU AVETI PUTEREA SA IMPUNETI CURATAREA POLITIEI?
  Ati fost votat sa fiti PRESEDINTELE UNUI STAT DEMOCRATIC NU A UNUI STAT MAFIOT.
  E normal Dle PRESEDINTE sa protejati SEFII CORUPTI ai politiei capitalei si SEFII corupti ai Politiei Romane?
  Dupa cate vedem POLITIA oriunde e ea, amendeaza si condamna doar trepadusi si DE MARII INTERLOPI NU SE ATINGE.
  Pensii speciale netaiate desi ati promis.
  SEFII POLITIEI sus mentionatii (si cati or mai fi pe langa) CORUPTI SI TOTAL INADECVATI PTR
  FUNCTIILE DETINUTE.
  CONCLUZIE:
  Pe linia asta PNL VA PIERDE VOTURILE SI CELOR DIN NUCLEUL DUR nu numai a SIMPATIZANTILOR ca in dvs am crezut cu tarie si v-am votat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CLUJ O nouă parcare de cartier, cu parc și loc de joacă

joi aug. 13 , 2020
În Cluj-Napoca se construiește o nouă parcare de cartier, care va avea lângă un parc, dar și un loc de joacă. „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor” la montarea gazonului rulant din parcul adiacent parkingului Primăverii 20. Parkingul cu 379 locuri de parcare este finalizat […]
parcare-cluj

V-ar putea interesa și: