Razie de amploare a polițiștilor de la Rutieră. Aproape jumătate din amenzi, pentru depășirea vitezei VIDEO

Astăzi, 13 ianuarie, a fost zi cu ghinion pentru șoferii care încalcă legea. În intervalul orar 10.00-14.00, polițiștii rutieri constănțeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din Poliția Română și cu sprijinul polițiștilor rutieri din județele limitrofe au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea a avut drept scop combaterea riscului rutier, în ceea ce privește viteza excesivă, neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor, traversarea neregulamentară, etc.

La eveniment au participat peste 70 de polițiști rutieri. Deși razia a durat numai 4 ore, au fost aplicate 346 de sancțiuni contravenționale, dintre care aproape jumătate, adică 158, pentru depășirea limitei de viteză și 76 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 32 de permise de conducere, dintre care 13 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale, 9 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru neacordarea priorității autovehiculelor și 2 pentru depășire neregulamentară.

De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

V-ar putea interesa și: Cele 37 de cauze pentru care se produc accidente rutiere grave. Câți oameni au murit anul trecut pe șoselele din România anul trecut


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Punctul de vedere al Coca-Cola România referitor la verificările Protecției Consumatorilor

vin ian. 13 , 2023
În urmă cu 5 luni, România, prin Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) – în calitate de Birou Unic de legătură și autoritate competentă, în sensul Regulamentului 2394/2017, de cooperare transfrontalieră – a transmis o alertă, în cadrul sistemul Internal Market Information al Comisiei Europene, solicitând verificarea, în statele membre […]

V-ar putea interesa și: