Razie la prostituate. Polițiștii au prins în flagrant trei domnișoare

La data de 17 spre 18 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au întocmit 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoane care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

În cadrul acțiunii efectuate pe raza municipiului Constanța, au fost legitimate aproximativ 20 de persoane, au fost verificate 4 vehicule și 12 sisteme de securitate, precum și 12 paznici.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.000 de lei, dintre care 11 la Lega 61/1991 și 2 la Legea 333/2003, și a fost constatată o infracțiune.

Astfel, la data de 18 martie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii au identificat un bărbat care vandaliza un semn de circulație, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Totodată, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii au identificat, în parcarea unui magazin de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat și o femeie care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Pe la 23.20, polițiștii au identificat, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat și o femeie care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

Cinci minute mai târziu, polițiștii au identificat, pe prelungirea Nicolae Filimon, un bărbat și o femeie care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Razie la prostituate. Polițiștii au prins în flagrant trei domnișoare

  1. Doar la bifurcație Costinesti sunt trei pe care politia Romana nu le vede că sunt protejate de șeful poliției.Fac și ei un ban cinstit,mai ales cei de la rutieră fiind în trefic mai des.Traiasca politia Romana!

  2. Aceasta informatie/stire a fost scrisa doar pentru a starni zambete, dupa cum spunea mai sus ‘Geta’, pe orice straduta care intersecteaza varianta din Constanta gasesti minim 3 zilnic de multe ori vizitate chiar de politie si jandarmerie si nu pentru a le legitima :))…

  3. „Un bărbat și o femeie întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism.Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat.”
    Sunt curios sa stiu cine a platit amenda contraventionala. Mi s-ar parea normal s-o plateasca barbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru firme din Năvodari sunt cercetate penal pentru că nu au virat la timp contribuțiile aferente salariilor

sâm mart. 18 , 2023
În perioada 15-17 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii 241/2005 și ale O.U.G. 28/1999. Cu această ocazie, au fost verificate 4 societăți comerciale din municipiul Constanța și orașul Năvodari. În urma activitățăților desfășurate, polițiștii au întocmit 4 dosare […]

V-ar putea interesa și: