Răzvan Filipescu (PRO România): „Drumurile din județul Constanța ar aduce creștere economică, dacă ar exista”

Razvan-Filipescu

Candidatul la Senat din partea PRO România, Răzvan Filipescu, le aduce aminte celor care au condus și conduc județul, că nu au dezvoltat infrastructura rutieră a județului, că nu au construit alternativa spre sudul litoralului, atât de necesară nu doar turismului, dar și dezvoltării comerțului.

În aceeași idee, consideră că unul dintre proiectele importante care ar trebui realizate este un nou drum expres care să lege Negru Vodă de Medgidia, Autostrada Soarelui și drumul Tulcea – Constanta, având în vedere noile rute comerciale care se creează odată cu realizarea podului peste Dunăre, de la Măcin.

„De 20 de ani spunem că scoatem județul Constanța din noroi, dar fiecare ploaie ne dovedește contrariul. Multe din lucrări vor trebui refăcute, pentru că mute au fost făcute pe grabă, doar în scopuri electorale, înainte de alegerile locale, fiind bani aruncați în vânt”, spune Răzvan Filipescu.

Acesta explică de ce județul Constanța a rămas în urma celorlalte zone ale țării, din cauza infrastructurii rutiere deficitare.

„Noi rute înseamnă un acces facil în zonele de interes turistic, înseamnă noi oportunități,  atragere de investitori mai mulți și mai puternici, înseamnă mai multe locuri de muncă și mai bine plătite. Așa se pun bazele creșterii economice. Dar investitorii nu vin acolo unde nu există nici măcar drumuri pe care să circule mașinile care fac transport de marfă sau turiștii care ar putea vizita multe locuri din județ, nu doar Litoralul și nu doar în sezonul estival”, mai explică Răzvan Filipescu.

Echipa PRO România a pregătit un pachet de măsuri legislative care să asigure reabilitarea infrastructurii, în cel mai scurt timp.

„Eu și echipa mea știm ce avem de făcut, știm ce înseamnă durabilitatea unei lucrări, știm cât de importantă este infrastructura unor lucrări de drumuri, acostamentul drumului, necesitatea rigolelor, ridicarea cotelor, asigurarea evacuării apelor pluviale, dar toate aceste lucruri se fac mergând în teren. Dimensionarea și componența structurii acestora se face tot timpul în funcție de amplasamentul drumului și de traficul specific. Ne-am săturat de lăudăroși pe Facebook! Vrem drumuri de calitate, durabile. AȘA NU SE MAI POATE!”, spune candidatul PRO România la Senat.


Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de Constanța 100%

CUI mandatar financiar coordonator: 11200008


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.