Răzvan Filipescu (PRO România): „Guvernul ne anunță că în decembrie ne aduce vaccinul care nu există!”

Razvan-Filipescu

Candidatul la Senat din partea PRO România, Răzvan Filipescu, spune că este inadmisibil modul în care își face campanie electorală actualul guvern, folosindu-se de promisiunea vaccinării anti COVID-19 în luna decembrie.

„Este incredibil cum actualul guvern a ajuns să se folosească de promisiunea unui vaccin despre care se știe că nici măcar nu a fost avizat și nu a intrat în producție de masă. S-au încheiat protocoale, dar vaccinul ar putea ajunge la noi chiar și în aprilie. Nimeni nu garantează că va exista acest vaccin, în producție de masă, în luna decembrie, dar guvernul PNL nu mai ține cont de absolut nimic, în campania electorală”, spune Răzvan Filipescu.


Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de Constanța 100%

CUI mandatar financiar coordonator: 11200008

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Răzvan Filipescu (PRO România): „Guvernul ne anunță că în decembrie ne aduce vaccinul care nu există!”

  1. asta nu stie ca deja exista iar distributia lui este chestie de zile Asta valabil pentru tot mapamondu Pai daca este asa de ,,informat ,,nu vad de ce ar cere votul nostru ! nu ne mai trebuie politicieni de carton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ordin de serviciu: IPS Teodosie cheamă toți preoții din Constanța la peștera Sf. Andrei

Fri Nov 27 , 2020
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, cheamă toţi preoţii din judeţul Constanța, pe 30 noiembrie, la Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei, solicitând totodată ca toate bisericile să rămână deschise în acea zi pentru rugăciune individuală. Arhiepiscopul Tomisului a trimis o adresă către toate protoieriile  din judeţul Constanţa în care anunţă că preoţii […]
manastirea sf andrei