Răzvan Florea, consilier local PSD, în 2016: „Dacă în doi ani de zile nu reușim să facem nimic, probabil că voi pleca din Consiliul Local” VIDEO

răzvan florea
Răzvan Florea în timpul unei ședințe de consiliu local, în decembrie 2016 (foto: Constanța 100%)

Răzvan Florea, singurul medaliat olimpic al României la o probă de înot, este consilier local, din 2016.

PSD l-a pus pe locul al doilea pe listă, după Decebal Făgădău. A fost cu siguranță o lovitură de imagine și, cu siguranță, una care a adus voturi partidului.

În campania electorală din anul 2016 am realizat o emisiune, la Dobrogea TV, cu Răzvan Florea (o puteți urmări în întregime AICI). Am descoperit un om care a muncit mult să ajungă unde este și, aș îndrăzni să spun, un model pentru mulți tineri. Mai mult decât atât, am descoperit un tânăr politician cu idei foarte bune pentru comunitate, cu idei care merită (și trebuie) puse în aplicare. I-am spus însă, de atunci, că este probabil ca PSD să-l fi pus în fruntea listei ca pe un trofeu, numai pentru a atrage voturi, fără să-i ofere niciun fel de certitudine, atunci, că proiectele sale vor fi duse la îndeplinire, și niciun fel de sprijin, în perioada mandatului, în acest sens.

Am așteptat doi ani să scriu această știre și aș fi vrut să nu mi se dea ocazia să o fac. Din păcate, însă, am avut dreptate. Răzvan Florea nu a reușit să facă nimic din ceea ce și-a propus. Nu e neapărat vina sa, ci a echipei. Atunci, tânărul politician a spus că, dacă nu va reuși să facă nimic în doi ani, probabil că va pleca din Consiliul Local.

„Cred eu că, pe lângă mine, în echipa domnului Făgădău mai sunt și alți oameni noi, care nu au avut un background cu politică. Sper să găsesc înțelegerea necesară să realizăm ceea ce ne propunem. Rămâne de văzut dacă vom avea și buget pentru așa ceva. Cred eu că, dacă într-un interval de doi ani de zile, nu reușim să facem nimic, probabil cum am intrat așa o să plec.”, declara Răzvan Florea în campania electorală din 2016.

Vă reamintesc o parte din ideile și propunerile sale, așa cum le puncta în campania din 2016.

„Vrem să revigorăm acest segment numit sport. Vrem să evaluăm situaţia tuturor sălilor de sport din municipiul Constanţa şi unde este nevoie să reabilităm pentru ca cei mici să-şi poată desfăşura activitatea. Mă voi ocupa de reabilitarea terenurilor de sport din jurul şcolilor, de reabilitarea sălilor de sport acolo unde există, şi vom face minim două noi săli de sport la Şcoala nr. 30 şi la Liceul Traian. Evident, continuăm cu sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru. Vom sprijini în continuare sportivii care fac performanţă şi pe antrenorii lor din municipiul Constanța. Desigur, pe lângă toate acestea, principalul meu proiect este cel legat de construirea unui bazin olimpic de înot la Constanța”, spunea el.

De asemenea, a propus ceva extrem de interesant și util: introducerea unor cursuri de înot pentru elevii din Constanța.

Din păcate, nu a realizat ce și-a propus. Tot din păcate, în acești doi ani de zile, Răzvan Florea nu și-a depus nici măcar un banal raport de activitate, așa cum cere legea administrației publice, pentru ca cei care l-au ales, dar și ceilalți constănțeni, să știe ce a făcut pentru ei. Unul dintre singurele lucruri concrete care s-a întâmplat este că asociațiile de handbal au primit, în 2016 și 2017, peste 27 de milioane de lei din bani publici, la propunerea primarului PSD, cu votul tuturor consilierilor.

Răzvan Florea nu este numai un sportiv de top și un politician, ci și profesor de educație fizică și sport și om de afaceri. Și-a deschis un bazin de înot foarte căutat în Constanța. Este căsătorit cu fata proprietarilor magazinului Tonis Trade, care dețin și restaurantul și hotelul Le Premier.

C.H.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A omorât un bătrân de 82 de ani

mar iun. 26 , 2018
Polițiștii au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor. Urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Medgidia, bănuit de comiterea faptei. Astfel, […]

V-ar putea interesa și: