Răzvan Giucă, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, schimbat din funcție după ce a fost prins drogat la volan

Răzvan Giucă, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră a fost schimbat din funcție de premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, subsecretarul de stat a fost revocat din funcție, locul său fiind ocupat de Robert-Eugeniu Ciocioi, vicepreședinte al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

În urmă cu o zi, Răzvan Giucă, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. A fost oprit la un filtru al poliției în timp ce conducea mașina instituției.

El ar fi ieșit pozitiv la drug-test, iar în autoturism acesta ar fi avut droguri de mare risc precum cocaină, pastile de ecstasy și ketamină, o substanță folosită ca anestezic în medicina umană și veterinară.

Giucă neagă însă acuzațiile ce i se aduc și spune că este nevinovat.

Răzvan Giucă a fost prins de poliție în zona Splaiului Independenței, din București.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, reținut de procurorii DNA

Tue Jun 28 , 2022
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 27 iunie 2022, a inculpatului STANCU ANDREI IULIAN, la data faptelor ofițer de poliție judiciară la Serviciul de Investigare a […]