Răzvan Metea, dirijorul de la Sunset Sea-mphony, internat în stare gravă din cauza coronavirusului

COMPLETARE 22 aprilie 2021. Din păcate, Răzvan Metea a murit astăzi.

Dirijorul Răzvan Metea. Sursă foto: Matca Vision Studio
Dirijorul Răzvan Metea în timpul unui concert Sunset Sea-mphony, în Constanța. Sursă foto: Matca Vision Studio

Răzvan Metea este dirijorul orchestrei simfonice „Bigg Dimm a’Band” a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, pe care ați putut-o vedea, în ultimii ani, cântând pe faleza din Constanța, în cadrul evenimentelor intitulate „Sunset Sea-mphony”.

Răzvan Metea s-a îmbolnăvit de covid și se luptă de peste două săptămâni cu boala. Este internat în stare gravă. A fost intubat și are nevoie de sânge. Prietenii și elevii săi au făcut în mai multe rânduri apeluri publice pentru cei care pot dona, fie că sunt din Cluj, fie din orice alt oraș al țării. Cel mai recent mesaj este de ieri:

„În continuare prietenul și profesorul nostru conf.univ.dr. Răzvan Metea are nevoie de trombocite. Se poate dona indiferent de grupa sanguină, la Centrul de Transfuzii Cluj, dar si in alte centre din țară .Trebuie specificat numele lui (Razvan Metea) și clinica (Institutul inimi Cluj-Napoca) la donare. Doar între orele 7:30-13:30 se poate face donarea. Informații de la centrul de transfuzii: Nu trebuie test covid, să aveți 10 zile de la vaccin sau de la efectele secundare (dacă ați avut), 18-60 ani, fără boli cronice sau sub tratament, minim 56 kg, să nu aveți alergii, buletin de identitate, mâncați ceva ușor înainte, nu fumați, sa aveți o sticla cu apă la voi.Mulțumim din suflet celor care au donat!”, spune Andra Bălan, de la Asociația Studenților AMGD Cluj-Napoca.

Vă recomandăm și:

Câți români vor să se vaccineze? Diferențe mari între județe. De 20 ori mai puține cereri în Suceava decât în Cluj

Pfizer trimite în România cel mai mare număr de vaccinuri de la începerea pandemiei

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Peste 700.000 de români, vaccinați cu ambele doze împotriva covid. Câți dintre ei s-au îmbolnăvit

Sun Mar 21 , 2021
Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat că din peste 700.000 care au fost vaccinate cu două doze, o mie de persoane au dezvoltat infecţie Sars-CoV-2, iar un singur caz a dezvoltat o formă severă.  Gheorghiţă a precizat că în aceste situaţii se impune secvenţierea tulpinilor respective.   „Avem studii […]
covid-19