Reacții după demiterea viceprimarului Florin Cocargeanu. Ce spun Stelian Ion, Vergil Chițac și Ionuț Rusu

Consilierii PSD și PNL, cu ajutorul unui trădător politic din USR, au reușit azi să-l demită pe viceprimarul USR al municipiului Constanța, Florin Cocargeanu.

Reacțiile nu au întârziat să apară.

Iată ce a declarat Stelian Ion:

„Constanța redevine un oraș roșu. Primarul Vergil Chițac a oficializat astăzi mariajul PSD cu PNL la malul mării.

De fapt, această alianță toxică a existat încă din 2020, imediat după alegeri, doar că s-a manifestat ocult, în spatele ușilor închise. În ultima vreme, au început să răzbată manifestări care nu mai puteau fi ascunse: vânzări dubioase de terenuri, „jefuirea patrimoniului” Constanței, cum zicea însuși Chițac în campania electorală din 2020 referindu-se la Decebal Făgădău. Acum, amiralul Chițac vinde la bucată tot orașul. A fost singurul obiectiv pe care Vergil Chițac l-a avut și l-a urmărit în mod constant, altfel nu se poate explica schimbarea radicală de discurs. În rest, a distrus orașul, l-a blocat în șantiere interminabile și l-a acoperit cu munți de moloz.

Primarul PNL avea posibilitatea să construiască o alianță puternică de dreapta în Consiliul local, am avut disponibilitatea de a colabora la proiectele bune pentru oraș. Vergil Chițac a ales însă calea combinațiilor, a aranjamentelor imobiliare, păguboase pentru constănțeni.

Amiralul Chițac a propus revocarea astăzi din funcție a viceprimarului USR Florin Cocargeanu, ultima barieră în calea înțelegerii cu PSD. Toți constănțenii care au votat PNL au acum certitudinea că voturile lor au fost deturnate definitiv către PSD.

PNL face PSD mai mare și mai branșat la banii publici, pentru că hora epoleților de la nivel național se replică și la Constanța.

Constănțeni, ați fost trași pe sfoară de Vergil Chițac și de PNL!

Ionuț Rusu, viceprimar PNL, a spus că susține decizia:

„Decizia de a demite viceprimarul aparține domnului primar Vergil Chițac, iar noi o susținem fără echivoc. Din punctul meu de vedere, dacă într-o echipă se pierde încrederea, se pierde orice posibilitate de a colabora în mod corect. Iar încrederea s-a pierdut în momentul în care domnul Cocargeanu s-a opus contractării unui împrumut necesar pentru derularea unor investiții esențiale și a ales să pună interesul electoral deasupra intereselor Constanței.

Există proiecte de dezvoltare a Constanței în infrastructură și mobilitate urbană, infrastructură energetică, educație, sănătate, care nu pot fi puse în pericol de calcule politice seci.”

Primarul Chițac, cel care a avut ideea, nu a declarat nimic public până la momentul redactării acestui articol.

Completare: Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, despre demiterea viceprimarului Cocargeanu: „Este decizia primarului și noi o susținem”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, despre demiterea viceprimarului Cocargeanu: „Este decizia primarului și noi o susținem”

vin mai 26 , 2023
Președintele filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a declarat că demiterea viceprimarului Florin Cocargeanu este firească, atâta timp cât acesta a rămas fără atribuții și a acționat politic. „Am luat act de voturile exprimate în Consiliul Local Constanța de astăzi și de suita subsecventă de declarații politice. Considerăm că a […]
bogdan-hutuca-pnl

V-ar putea interesa și: