Rechizite gratuite pentru toți copiii din Ovidiu, Culmea și Poiana

Primarul din Ovidiu, George Scupra, studiază unul dintre ghiozdanele pe care le vor primii elevii din localitate

Astazi, la sediul Editurii „Litera” din Bucuresti, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a semnat contractul de parteneriat dintre Primaria Ovidiu si Editura „Litera”, in cadrul proiectului educational „Back To School”.

„Suntem onorati si fericiti ca in urma bunei colaborari de-a lungul timpului in diferite proiecte culturale, Editura „Litera” a ales sa sponsorizeze integral pachetul de rechizite pentru toti copiii (gradinita, clasa pregatitoare si clasele I – VIII) din Ovidiu, Poiana si Culmea. In prima zi de scoala, copiii vor avea pe banca un set de rechizite si carti auxiliare, personalizat pentru baieti si fete, in functie de varsta si clasa:- gradinita, clasa pregatitoare si clasa I (ghiozdan, rechizite, carti auxiliare, gel dezinfectant)- clasele II -VIII ( rechizite, carti auxiliare, gel dezinfectant).

Totodata, suntem bucurosi ca in scolile si gradinitele noastre vom implementa, mai ales in contextul pandemiei COVID, o platforma digitala OVIDIUCITESTE.RO, prin care profesorii si elevii vor avea acces gratuit la toate manualele scolare, audiobook-uri, carti universale, etc! Prin aceste doua masuri continuam proiectul „Investim in performanta” si astfel parintii, elevii si profesorii vor beneficia de suport in educatie”, a declarat primarul George Scupra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

De ce m-a certat Stelian Ion VIDEO

Thu Aug 27 , 2020
Stelian Ion s-a supărat pe mine. Și, în opinia mea, fără motiv. A fost invitat, zilele trecute, în emisiunea „Realitatea locală”, pe care o moderez la postul Dobrogea TV. După o oră de discuții, în care, evident, și-a putut exprima opiniile despre toate subiectele abordate, l-am întrebat ce îl califică, […]
Stelian Ion

V-ar putea interesa și: