Rechizite pentru copii săraci. Alăturați-vă campaniei inițiate de Biserica Sf. Mina

Biserica Sf. Mina din Constanța derulează, și în acest an, un proiect la care vă îndemn să participați.

Preotul paroh Claudiu Banu a avut ideea de a iniția o campanie de strângere de rechizite pentru copii săraci de la sate, care au mare nevoie de orice ajutor. Este un pas pentru lupta împotriva unul flagel tăcut, dar care ne afectează societatea și ale cărui consecințe sunt dezastruoase pe termen lung: abandondul școlar.

Ce puteți să faceți? Puteți să aduceți un ghiozdan complet echipat, cu caiete, creioane, pixuri, stilou, rigle și truse. Dacă vă gândiți și la altceva, cum ar fi culori pentru desen, puteți să puneți.

Le puteți aduce la biserică până pe 31 august și lăsa chiar în biserică personalului de acolo.

Acestea sunt strânse la biserică și vor fi apoi distruite către copii cu ajutorul unei firme de pază și protecție. Biserica o știți, desigur: cea de lemn din parcul Tăbăcărie.

biserica sf mina
Biserica Sf. Mina din Constanța

Rechizitele vor fi transportate la copii cu ajutorul unei firme de pază și protecție.

Parohia Sf. Mina nu are numai rolul de colectare. Preotul Claudiu Banu a anunțat că parohia va dubla cantitatea de ghiozdane coletacte până la data limită!

Detalii puteți obține chiar de la preotul parhoh Claudiu Banu, inițiatorul și coordonatorul proiectului, la numărul de telefon 0723999296.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drogați și alcoolici la volan, depistați de polițiști

joi aug. 22 , 2019
Șoferi care s-au urcat la volan fie drogați, fie sub influența alcoolului au fost depistați de polițiștii constănțeni și au acum dosare penale. La data de 21 august a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seimenii […]

V-ar putea interesa și: