Reconfigurare în trafic. Cititorii întreabă, viceprimarul Ionuț Rusu răspunde

Ionut Rusu

Primăria Constanța a anunțat astăzi că zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu va fi reconfigurată. Detalii AICI.

Una din întrebările ridicate de o doamnă pe pagina noastră de Facebook a fost următoare:

„Pietonii pe unde traversează de pe trotuar către terminalul de autobuze din mijlocul giratoriului? Cred că primăria s-a gândit că se teleportează.”

L-am rugat pe viceprimarul Ionuț Rusu să ne spună cum stau lucrurile. Iată ce ne-a spus:

„Nu, nu este prevăzută trecere de pietoni în giratoriu, pentru că stațiile de îmbarcare /debarcare călători sunt pe bulevardul Lăpușneanu. „Terminalul”, așa cum îl numiți, este de fapt capăt de linie, zona de staționare pentru autobuze, unde călătorii nu sunt prezenți. Vă stau la dispoziție.”

Așa va arăta zona după reconfigurare

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Reconfigurare în trafic. Cititorii întreabă, viceprimarul Ionuț Rusu răspunde

  1. Buna ziua! Mă întreb câte accidente mai trebuie să fie la intersecția străzilor Caraiman si 1 Mai ca să vină careva cu ideea simplă de a face un mic sens giratoriu. Loc este , aglomerație este , emoții când ești pe strada Caraiman sunt destule ,e adevărat nu este nici Lidel nici alt megamall!

    1. La intersectia strazilor Caraiman cu bld 1 mai este semafor. Este intersectie semaforizata. La intersectia strazilor Caraiman cu Mangaliei sunt semne de circulatie care trebuie respectate. Nu poate fi pus semafor si sens giratoriu oriunde.

  2. Articolul este despre reconfigurarea intersectiei dintre bulevardele Al. Lapusneanu si Aurel Vlaicu.
    Turistii care vin in Mamaia dinspre Bucuresti pe A2 trebuie acum sa dea prioritate de două ori și din trei benzi doar una nu trebuie sa schimbe banda de mers după ce a intrat in giratoriu.
    Varianta anterioară prioritiza evident intrarea in Mamaia dinspre Aurel Vlaicu, acum e incurajată doar învartirea in cerc in giratoriu.
    Oare cei care au proiectat minunea au carnet de conducere?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TikTok, amendată pentru utilizarea ilegală a datelor personale ale copiilor

mar apr. 4 , 2023
Reţeaua socială TikTok a fost amendată, marţi, de autoritatea britanică (ICO) pentru utilizarea ilegală a datelor personale ale copiilor. Ce s-a descoperit în urma anchetei. Oficiul Comisarului pentru Informaţii (ICO) din Marea Britanie a estimat că TikTok, obiectul unor restricţii recente în mai multe ţări, a permis unui număr de […]

V-ar putea interesa și: