Record de viteză pe autostrada A1. Ce „premiu” a primit șoferul ceh

Record de viteză pe autostrada A1. Ce „premiu” a primit șoferul ceh

Aparatul radar a înregistrat, duminică, cea mai mare viteză de anul acesta, 281km / oră, pe autostrada A1, în judeţul Arad, pe un sector unde limita de viteză este de 100 km / la oră. Şoferul, un cetăţean ceh, a rămas fără permis 4 luni şi a primit şi o amendă.

Potrivit Poliţiei Române, şoferul, care circula, duminică, cu 281 km / oră pe autostrada A1, nu a primit drept de circulaţie. 

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h – cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta – „premiul”: 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulaţie şi 2.900 de lei amendă. Mulţumim colegilor care acţionează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toţi!”, transmite Poliţia Română, într-o postare pe pagina de Facebook. 

Şoferul, cetăţean ceh, în vârstă de 38 de ani, a fost prins în judeţul Arad, la kilometrul 573 al autostrăzii.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A revenit apa caldă în jumătate din municipiul Constanța

Dum sept. 4 , 2022
Apa caldă pentru constănțenii abonați la sistemul centralizat este sistată de aproape trei săptămâni. Mâine începe școala, iar mii de elevi sunt nevoiți să se spele pe la rudele care au centrală sau la lighean. Când va veni totuși apa caldă? Viceprimarul Ionuț Rusu a anunțat că furnizarea s-a reluat […]

V-ar putea interesa și: